Schedule Up!

Schedule Up! egy mobilalkalmazás, amelyet az ügyfélalkalmazások kezelésének leegyszerűsítése és az ügyfélkommunikáció egyszerűsítése céljából hoztak létre. Az alkalmazás lehetőséget kínál egy vagy több alkalmazott találkozóinak kezelésére, így mind a vállalatok, mind az egyének számára alkalmas.

Emellett Schedule Up! lehetővé teszi a több vállalatnál dolgozó magánszemélyek számára, hogy nyomon kövessék az egyes vállalatokon belüli ügyfél-kinevezéseket.

Töltse le az Android verziót ide, hogy élvezhesse az automatikus üzenetátviteli funkciót.


JELLEMZŐK

Kinevezés megtervezése

Schedule Up! biztonságos módon tárolja az ügyfelek találkozóit a felhőben, és bármikor elérhetővé teszi azokat bármilyen eszközről, a Facebook, a Google vagy az e-mail fiók segítségével hitelesítés céljából. Minden ügyfél-találkozóra az alkalmazás megjeleníti a teljesített kifizetéseket, az előre befizetett összeget vagy az ezen a találkozón belül nyújtott szolgáltatásokért esedékes összeget.

Ügyfélkezelés

Az ügyfelek kapcsolattartási adatait az alkalmazás is tárolja, így az ügyfelek nyilvántartását külön tárolhatja személyes telefonkönyvétől. Az ütemezés Up! Az ügyfelek elérhetőségének és találkozóinak kezelésén túlmenően ütemezze fel! megbeszélési előzményeket vezet minden ügyfél számára, hogy ügyfeleinek a legjobb szolgáltatásokat tudja ajánlani.

Ügyfélkommunikáció

Schedule Up! Racionalizálja az ügyfelekkel folytatott kommunikációs folyamatot SMS-ek létrehozásával, amelyek megerősítik vagy lemondják a találkozókat, hogy ne pazarolja az idejét, mert az ügyfelek elmulasztják a találkozókat, és maximalizálja a nyereségét.

Alkalmazottak menedzsmentje

Schedule Up! támogatást nyújt a vállalatok számára, lehetővé téve a cégtulajdonosok számára, hogy több alkalmazottat is meghívjanak megbeszélésekre a cégükben. Minden alkalmazott esetében ütemezze fel! kiszámítja és megjeleníti az ügyfél-kinevezések során nyújtott szolgáltatásokból származó napi jövedelmet.